imagen genérica avasa&cruises

AVASA renova el seu motor de reserves per a creuers i llança AVASA & CRUISES en exclusiva per les seves agències

Coincidint amb la reactivació dels creuers internacionals, AVASA presenta la nova versió de la seva eina que permet també als clients finals realitzar directament les reserves.

 

Coincidint amb l'anunci de la reactivació de l'accés als ports espanyols dels creuers internacionals, AVASA Travel Group presenta la versió renovada del seu motor de reserva de creuers. Es tracta d'AVASA & CRUISES una eina per consultar, cotitzar i reservar creuers, disponible a la intranet de el grup de forma gratuïta i en exclusiva per a les agències associades de el grup.

AVASA & CRUISES permet filtrar els creuers per destinació, data, companyia, adreça, port de sortida o vaixell d'una manera senzilla i ràpida, que a més té l'opció d'enviar directament al correu electrònic del client el pressupost o la reserva amb totes les dades necessàries. Aquesta nova versió del motor de reserva ofereix la possibilitat de ser implantada a les webs de les respectives agències perquè els clients finals d'aquestes puguin accedir-hi.

Per agilitzar l'ús d'aquesta renovada eina, des d'AVASA, i com és habitual cada vegada que es produeix un nou llançament, s'estan duent a terme una sèrie de formacions en línia per a totes les agències associades amb l'objectiu d'aclarir qualsevol dubte respecte al funcionament d'AVASA & CRUISES.

Carlos López Bahillo, director general d'AVASA Travel Group, explica que "tradicionalment les nostres agències associades estan molt lligades a el sector dels creuers. En 2019, últim any amb xifres prepandemia, ens acostem als 12.000 passatgers i per això creiem que és molt important llançar aquest tipus d'eines específiques que ens permetin seguir sent líders en aquest sector ". El responsable del grup afirma que "un dels nostres principals objectius per al 2021 és ajudar les nostres agències a créixer tant offline com online i aquestes eines són les que ho fan possible".


Més informació:

 93 655 65 55

expansion@avasa.com

www.grupoavasa.com

 

¡Compartelo en tus redes!